2016. május 3., kedd

Flatbush Zombies

Brooklyn Flatbush negyede már több előadónál is szóba került, mint származási hely, és mai szereplőim is itt tengetik mindennapjaikat, amit azért nem nehéz a nevükből kitalálni. A nevük másik fele arra utal, hogy előszeretettel kalandoznak a pszichedelikus világban. Egyikük azt mondta, hogy amikor először gombázott az egója meghalt és ő zombie lett....Hááát. Lehet, hogy nem kalandoznak, hanem konkrétan ott élnek, elég csak a lenti képre nézni. :)
Flatbush Zombies

Forrás: http://www.xxlmag.com/

2010-ben alakultak, tehát elég fiatal csapatról van szó ráadásul egészen másfél hónappal ezelőttig nem is jelent meg rendes stúdió albumok, csak mixtapek. Hasonlóan a mostanában indult előadókhoz már ők is gyakorlatilag magukat menedzselték. Saját maguk adták ki a zenéket és youtube-ra feltöltött klippekkel szereztek egyre népesebb rajongótábort.
A 2012-es D.R.U.G.S. volt az első mixtape.
2013-ben érkezett a második mixtape BetterOfDead címmel.
2014-ben össszeborultak a hasonló világnézetű The Underachievers-szel és kiadták a Clockwork Indigo EP-t.
Ezt követően stúdióba vonultak, hogy megalakulásuk után 6 évvel kiadják első stúdió albumukat a 3001: The Laced Odyssey-t, ami szerény véleményem szerint elég tisztességes anyag lett.
Jó az irány. Szeretem, ha valaki úgy tud újat nyújtani, hogy az alapértékek nem változnak. Remélem nem égnek ki túl hamar a sok cucctól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése